MATCH 

MADE IN

STUDENTWORK

Søker du rett personer? Eller er du en nyutdannet og høyt kvalifisert person som leter etter nye utfordringer? Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som har spesialisert oss på mennesker i starten av sin karriere, med opp til fem års arbeidserfaring. Vi er faktisk en av de største innen nisjen i Norden. Vår viktigste oppgave er å hjelpe bedrifter og våre kandidater å finne hverandre.

Alltid noe nytt å lære

Simo Vanhakartano ble rekruttert direkte fra skolebenken til stillingen som byggingeniør (rehabilitering av konstruksjoner) i HSSR (Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy / Prosjekterings- og entreprenørfirma i Helsinki-regionen). Denne unge og høytkvalifiserte mannen har vokst til ekspertrollen gjennom sitt arbeid. Han har brakt med seg til bedriften kompetanse den ikke hadde fra før. 

Trenger du en jobb?

Er du en ung person med høy kompetanse som trenger nye utfordringer i arbeidslivet? Vi tilbyr et hav av interessante karrieremuligheter og arbeidsmiljøer med varierende oppgaver. Er du interessert i å arbeide internasjonalt? Vi har virksomhet ikke bare i Finland, men også i andre nordiske land.

Trenger du arbeidskraft med høy kompetanse?

Trenger du høytkvalifisert og pålitelig arbeidskraft? Vi kan hjelpe deg – vår kjernekompetanse er å hjelpe bedrifter med å finne både de mest kvalifiserte kandidatene og de som er riktige for bedriften.  

Våre partnere
Kontakt