Finn jobb

VIL TILBYR JOBB TIL DEG SOM STUDERER ELLER ER I STARTEN AV KARRIEREN

Er du studerende eller i starten av karrieren med 1-5 års arbeidslivserfaring og ser etter nye utfordringer? Vi tilbyr en rekke interessante karrieremuligheter og arbeidsplasser med varierende oppgaver. Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som har spesialisert oss på studenter og personer i starten av sin karriere. Vi er faktisk en av de største innen denne nisjen i Norden. Vår viktigste oppgave er å hjelpe bedrifter finne nettopp deg.

HVEM SER VI ETTER?

Vi ser etter studenter og personer som nylig har fullført høyskole- eller universitetsutdanning. Våre kunder leter oftest etter personer med 1-5 års arbeidserfaring. Utover det vil vi gjerne se at du har rett driv, vil utvikles, ta ansvar og ønsker erfaring. Denne holdningen kjennetegner i aller største grad vår målgruppe.
Leter du etter nye karrieremuligheter? Bli med i vårt nettverk ved å registrere din CV og opprette din karrierekonto. Gjennom oss får du også mulighet til å skaffe deg internasjonal arbeidserfaring, om du ønsker det. Studentwork har virksomhet i alle nordiske land. For mer informasjon finner du på www.studentwork.com.

DELTA I VÅR ”TALENT RELATIONS”-SPØRREUNDERSØKELSE

Vi ønsker å vite hva du tenker om arbeidslivet. Hvert år utarbeider vi en ”Talent Relations”-rapport som samler de unge talentenes tanker om og forventninger til arbeidslivet og sin egen fremtidige karriere. Spørreundersøkelsen består av 20 enkle flervalgsspørsmål, og det tar kun et par minutter å besvare. Vi lodder ut kinobilletter til de som deltar i undersøkelsen. Du kommer til undersøkelsen her. 

Våre partnere
Kontakt