Studentwork i et nøtteskall

HVA ER STUDENTWORK?

Studentwork er et av Nordens ledende rekruttering- og konsulentbyrå spesialisert på studenter og nyutdannede mennesker. Vi angriper markedet på en revolusjonerende måte ved å bruke nettbaserte vurderingsverktøy sentralt i enhver prosess. Ved hjelp av disse vurderingene vi kan finne de beste kandidatene, identifisere motivasjon, minimere rekruttering- og on-boardingtid, samt sikre kulturell match. Faktisk så er vårt mål å ha de mest fornøyde kundene – en kandidat, en ansatt og en rekruttering av gangen.

I tillegg elsker vi forandringene som kommer med digitalisering og den teknologiske evolusjon. Vårt oppdrag er å inspirere og bistå bedrifter forbli konkurransedyktige ved å koble dem med både nyutdannede og erfarne akademikere.

HVA GJØR STUDENTWORK?

Vi hjelper bedrifter finne rett personer og tilbyr studerende og ferdig utdannede personer – med opp til fem års arbeidserfaring – karrieremuligheter. Via oss kan du rekruttere eller bemanne til deltidsansettelser, sesongarbeid eller vikariat. Vår viktigste oppgave er med andre ord å matche våre kunder og kandidater med hverandre. Vi har lagt merke til at stadig oftere er vellykket rekruttering basert på personlige nettverk. Derfor samarbeider vi med nordiske høyskoler og universiteter og har etablert store nettverk med velutdannet personer. Vi kaller dem unge talenter og vi kjenner dem godt.

HVEM ER VÅRE UNGE TALENTER?

Våre unge talenter består av høyskolestudenter og nylig uteksaminerte personer fra høyskoler og universiteter. De fleste av våre unge talenter har 1–5 års arbeidserfaring. Riktig holdning og positiv instilling til arbeid er egenskaper som vi mener er ingrediensene til en talentfull person: våre nye talenter er klare til å sette i gang, de er kreative og massevis av gode, nye ideer, den siste akademiske kunnskapen og sterk vilje til å komme frem og vise hva de kan. Unge talenter er også de menneskene som i fremtiden vil være blant de fremste spesialistene arbeidslivet har å by på. Våre TILLITsmedarbeidere hører til vårt ”Top talent”-nettverk.

HVA ER ”TOP TALENT”-NETTVERK?

Vi har satt sammen et ”Top talent”-nettverk av våre høytkvalifiserte kandidater. Enhver ung person som er med i vårt ”Top Talent”-nettverk, har arbeidet for oss og bevist sitt talent som fremragende medarbeider.

HVA BETYR CRITERION?

Vi benytter oss av Criterion-prosedyre for å støtte vår rekruttering. Alle våre rekrutteringsansvarlige har gjennomført vår Criterion-sertifisering, og ved behov støtter vi søket ved hjelp av Criterion-evaluering. Crierion er et moderne testinstitutt som ble etablert i Storbritannia i 1991. Criterion er en psykometrisk testmetode og verktøy som enkelt, raskt og på en pålitelig måte måler den aktuelle personens egnethet og personlige egenskaper. Metoden fungerer utmerket som et hjelpemiddel for rekruttering og utvikling av HR-administrasjon. Les mer: Criterionnordic.com.

HVA ER ON-BOARDING RAPPORT?

On-boarding kan forbedres ved å fra start forstå den ansattes motivasjonskrafter. Vår on-boarding rapport oppsummerer de viktigste aspektene som leder kan ta i bruk for å best mulig motivere deres nye kollega til fullt potensiale.

Spørreskjemaet måler foretrekkende stiler, emosjonelle tendenser, verdier og motivasjoner fra folk på jobb. Resultatene vil beskrive måten personen er sannsynlig å respondere til mennesker, oppgaver, krav, belønninger og kultur i et arbeidsmiljø.

HVA TROR VI PÅ?

Vår virksomhet er basert på sterke verdier. Vi er alle dedikert til vårt arbeid og vi fullfører alltid våre arbeidsoppgaver. Vi anstrenger oss for å tilfredsstille vårt løfte til kundene, fordi vel utført arbeid er en æressak for oss. Også entreprenørånd lever sterkt i vår bedrift. Vi konsentrerer oss om løsninger, muligheter og å lykkes med vårt arbeid. Det er lett å samarbeide med oss. Vi har en fremragende stab, full av entusiasme og energi, og vi har det faktisk veldig morsomt på jobb! Vi tar ansvar og vi holder våre løfter. Disse verdier tror vi på.

Våre partnere
Kontakt